Zyrtari përgjegjës për sinjalizim:
Labinot Sadiku
E-mail: labinot.sadiku@kek-energy.com
Tel: +383(0)38 501 401 1169

Formulari dhe Dokumentet tjera

Formular për raportimin në interes publik - Shkarko

Ligji për mbrojtjen e Sinjalizuesve - Shkarko

Rregullorja për Trajtim e Rasteve - Shkarko