Korporata Energjetike e Kosovës SH.A.
Energetska Korporacija Kosova D.D.
Kosovo Energy Corporation J.S.C.
 
Lajmet më të reja - Ngjarjet
KEK merr hapat e nevojshëm për stabilizimin e prodhimit para sezonit dimëror...
07-08-2014
KEK sh.a. njofton publikun se ka arritur të përfundoi veprimet përgatitore për eliminimin e pasojave të aksidentit të datës 06 qershor 2014 drejt stabilizimit të prodhimit para sezonit të dimrit ...

Ambasadori Republikës se Shqipërisë vizitoi KEK-un...
05-08-2014
Sot, më 05 gusht 2014, Ambasadori Republikës se Shqipërisë z. Qemal Minxhozi, vizitoi KEK-un. Ai është pritur nga Drejtori Menaxhues i KEK-ut, z. Arben Gjukaj me bashkëpunëtorë...

KEK aftëson pjesëtarët e FSK-se për operime ndërkombëtare...
16-07-2014
Grupi i parë, prej 17 pjesëtarëve të Batalionit të Xhenios, në kuadër të Brigadës për Mbështetje Operacionale të FSK-së kanë përfunduar me sukses të gjitha testimet për operatorë të makinerive të rënda pas tri javëve të trajnimit të bërë ne Qendrën ...

Termocentrali Kosova A nis prodhimin ...
07-07-2014
KEK sh.a. njofton publikun se pas procedurave të filluar që dje, njësia A3 e Termocentralit Kosova A në 05:35 të mëngjesit sot me 07 korrik 2014 është lëshuar në punë. Në këtë moment njësia A3 është duke punuar pa asnjë problem dhe është duke prodhua...

Arkivi
Informata publike
Publikime, broshura, gazeta, ligje, zyra e rregullatorit të energjisë ..  
Oferta për punësim
Aktivitete të prokurimit
Çështjet Rregullative
 
© 2010 Korporata Energjetike e Kosovës